bucharest-homes2018

Landlords

Avem clienti ! Cautam proprietati deosebite !

Daca sunteți proprietarul unei vile frumoase si spatioase, al unui apartament deosebit sau al unei mansarde plina de charm, situate într-un cartier de top din Bucuresti sau Pipera, va putem ajuta sa gasiti chiriasi straini, expatriati Anglo-Saxoni, Scandinavi sau Francofoni, care doresc sa inchirieze spatii frumoase si practice, pe termen lung.

Bucharest Homes este un boutique imobiliar de nisa care se adreseaza in special clientilor straini.

Andreia Lewis, a lucrat in domeniul bunurilor de lux si in marketing înainte de a fonda agentia Bucharest Homes in 2009. Atat Andreia, cat si familia ei au trait si lucrat in strainatate, ca expatriati, unde au experimentat pe cont propriu diferite tipuri de locuinte de standing si prestatiile agentiilor imobiliare din strainatate, ceea ce a contribuit la o intelegere vasta a mentalitatii si asteptarilor expatriatilor in privinta spatiilor rezidentiale pe care le doresc. Agentia noastra, Bucharest Homes a fost selectata pentru a filma editia Romana a celebrului show american "House Hunters International" in Aprilie 2015 si participat in emisiuni televizate cu diferite interviuri de specialitate.

Incercam sa intelegem foarte bine de la inceput necesitatile clientilor pentru a le prezenta resedinte potrivite si a nu le pierde timpul, nici lor, nici dumneavoastra si nici noua !


Majoritatea chiriasilor nostri sunt straini (expatriati)

Înca de la înfiintare, ne-am axat pe clientela internationala, clientii (chiriasii) nostri sunt in proportie de 95% straini, marea majoritate fiind Anglo-Saxoni, Francofoni sau Scandinavi.


In fiecare luna, avem 3500+ vizitatori web în cautare de locuinte

Acest lucru poate fi confirmat de statisticile Trafic.ro afisate pe toate paginile website-ului nostru. Credem ca suntem singura agentie imobiliara din România care îsi face publice datele de trafic web.

Expat Consulting SRL35764213, J40/3377/2016, Bucuresti, sector 2
Tel: +40744 608 211, alewis@bucharest-homes.ro

© 2018 Expat Consulting SRL. All rights reserved. Design web and programming - Vectorpixel
EN FR DE